Despre Promotheus

 

Promotheus este un site de conținut care aduce vizitatorilor cele mai recente cataloage și reduceri de la comercianții de top. Scopul nostru principal este să vă facem mai ușor să navigați prin ofertele promoționale, toate găsite convenabil într-un singur loc. Promotheus furnizează în mod regulat și la timp o selecție largă de sute de cataloage curente de la cei mai importanți comercianți din țară, de la lanțurile mari până la magazinele specializate mai mici. Puteți compara toate ofertele și reducerile disponibile, precum și să căutați produse specifice, mărfuri și mărci care vă interesează. Vă permitem să fiți consumatori bine informați care pot alege eficient oferta cea mai avantajoasă și să economisiți atât bani, cât și timp.

Pentru a vă asigura că nicio promoție sau reducere nu trece neobservată și că aveți întotdeauna oferte actualizate la îndemână, descărcați aplicația noastră Promotheus pe telefonul mobil sau pe tabletă, disponibilă pentru Android și iOS. Pentru mai multe informații despre aceasta, vă rugăm să accesați aici.

 

Despre Autori

Opportunus a fost înființată în 2012 în Republica Cehă. Primul produs al companiei a fost site-ul Kompas Slev, urmat de lansarea altor site-uri. Astăzi, compania operează în piața digitală din peste 60 de țări de pe șase continente și gestionează aproape două sute de site-uri și aplicații. Aproape o sută de angajați se concentrează pe achiziționarea și furnizarea de informații despre magazine, cataloage și promoții cu reduceri către clienții finali, inclusiv informații despre filiale, adrese, ore de deschidere sau prețuri individuale ale produselor. Site-urile și aplicația noastră servesc în primul rând clienților finali în deciziile lor de cumpărare, economisindu-le timp și bani. Cu toate acestea, baza noastră de date bogată în magazine, produse și promoții cu reduceri este utilizată și de parteneri B2B, cum ar fi marile case de media. Datele din baza noastră de date servesc drept conținut pentru cititorii lor, similar cu modul în care site-urile noastre facilitează achizițiile lor. Una dintre inovațiile B2B în ofertele noastre este ecPaper, o unealtă pentru crearea de cataloage interactive. Este concepută în primul rând pentru companii de afaceri și de producție care doresc să ofere produsele lor în mod eficient și interactiv online. Pentru mai multe informații despre Opportunus, vă rugăm să vizitați site-ul la opportunus.cz.

 

Contact

Opportunus s.r.o.
Praga 7, U Uranie 1583/23, 17000
[email protected]
https://opportunus.cz