Lem's

Cataloage Lem's

Cataloagele actuale

Magazin Lem's - Roman, Str. Ștefan cel Mare Nr. 276 (ieșirea către Iași, la jumatatea distanței dintre GARA CFR și DEDEMAN, pe stânga)

Adresă și program de lucru

  • Str. Ștefan cel Mare Nr. 276 (ieșirea către Iași, la jumatatea distanței dintre GARA CFR și DEDEMAN, pe stânga) Roman 611040
  • 0753 088 312
  • Lu-Vi: 9:00-18:00, Sâ-Du: 10:00-14:00

Acest magazin Lem's este unul dintre cele 73 magazine din România. În orașul dvs. Roman, veți găsi un total de 1 magazine operate de comerciantul dvs. preferat Lem's. În prezent, avem 22 cataloage pline de oferte și reduceri irezistibile pentru magazinul din Lem's Roman - Str. Ștefan cel Mare Nr. 276 (ieșirea către Iași, la jumatatea distanței dintre GARA CFR și DEDEMAN, pe stânga). Nu mai așteptați, descoperiți cataloagele valabile pentru magazinul dvs. și profitați de aceste oferte uimitoare. Găsiți orele de deschidere pentru Lem's Roman - Str. Ștefan cel Mare Nr. 276 (ieșirea către Iași, la jumatatea distanței dintre GARA CFR și DEDEMAN, pe stânga) și pe site. Dacă vă grăbiți, sigur veți putea cumpăra câteva dintre cele 0 produse aflate în prezent la promoție. Nu ratați șansa de a economisi la următoarele produse: bosch, bancă, pat, scaun de birou, măsuță de cafea, sezlong, pernă, comodă cu sertare, aragaz, chiuveta și multe alte produse pe care le cumpărați regulat.

Cataloage arhivate